VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Nový software pro řezací plotry Brother

Nový software pro řezací plotry Brother

Pokud jste v posledních dnech navštívili oficiální internetové stránky pro řezací plotry Brother ScanNCut, tak jste si určitě museli všimnout, že vydali nový software na úpravu řezacích šablon. Software nemusí být spuštěný v prohlížeči a můžete si ho stáhnout přímo do svého počítače. V tomto článku vám krok po kroku ukážeme, jak na to.

1. Otevřete si stránky pro ScanNCut
Ve svém internetovém prohlížeči si otevřete oficiální webové stránky pro práci se šablonami do řezacích plotrů Brother ScanNCut. Po pravé straně máte tabulku s možnosti přihlášení (nebo registrace) a dole na stránce se vám nově ukáže obrázek s novým softwarem a tlačítko Download, na které klikněte.

2. Stáhněte si software
Po kliknutí na tlačítko Download se vám otevře nová stránka, kde si vyberete model řezacího plotru, pro který chcete software stáhnout a ten rozklikněte.

a. Jakmile si rozkliknete verzi plotru, pro kterou chcete software stáhnout, zobrazí se vám stránka, kde si musíte vybrat verzi operačního systému Windows, na který software budete instalovat. Tuto informaci najdete v počítači v nastavení, kde máte veškeré informace o svém systému.

b. Po vybrání verze operačního systému Windows a kliknutí na tlačítko Hledat vám pravděpodobně vyskočí tabulka, že ve vašem jazyce nejsou k dispozici žádné ovladače, nástroje ani firmware viz. obrázek níže. Tato tabulka se objevuje z důvodu, že software není v českém jazyce, tabulku zavřete.

c. Zobrazí se vám možnost výběru jiného jazyku, ve kterém chcete software nainstalovat, ten si zvolte podle svého nadání, já si zvolila jazyk anglický. :)

d. Konečně se vám zobrazí možnost stažení, klikněte na položku "CanvasWorkspace", pak už jen na "Příjmout podmínky smlouvy EULA a stáhnout" a software se vám stáhne.

3. Nainstalujte si software
Teď už máte software stažený a čeká vás už jen poslední krok a tím je jeho samotná instalace. Instalaci softwaru jste si v předchozím kroku stáhli na nějaké umístění ve vašem počítači, tak si ji dohledejte a dvakrát na ni klikněte.

a. Vyskočí vám uvítací obrazovka instalace, kde není potřeba nic dělat, pouze klikněte na tlačítko další - "next".

b. V dalším okně máte možnost změnit umístění, kam se software nainstaluje. Pokud umístění měnit nechcete, klikněte opět na tlačítko další - "next".

c. Další okno se vás zeptá na umístění zkratky k programu, pokud nic měnit nechcete, klikněte na tlačítko další - "next".

d. Nyní už se vám konečně zobrazí okno, kterým spustíte instalaci. V tomto kroku musíte už jen kliknout na tlačítko "install" a software se nainstaluje. Po doinstalování softwaru se vám zobrazí okno s možností okamžitého zapnutí programu "Launch Brother CanvasWorkspace" a to si zaklikněte, pokud program chcete ihned spustit. Poté klikněte na tlačítko "finish".

A vidíte, zvládli jste to! Program máte úspěšně nainstalovaný a stejně jako na ScanNCut Canvas stránkách, tak i tady se musíte ke svému účtu přihlásit. Pokud už účet máte, zadejte svůj login a heslo a klikněte na "Sign in". Pokud účet ještě založený nemáte, musíte kliknout na kolonku "Create New Account" a nový účet si vytvořit.

Software jsme si instalovali zároveň s vámi a základní návod na práci s ním najdete zde:


Návod na trasování obrázků a tvorbu českých textů:




Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Velikonoční košíček
Velikonoční košíček
Nevíte co dát koledníkům na Velikonoce, abyste byli originální? Vyrobte si s pomocí našeho návodu krásné košíčky, které můžete naplnit vajíčky nebo sladkostmi!
shlédnuto: 2437x,
komentářů: 0

Velikonoční závěsná vajíčka
Velikonoční závěsná vajíčka
Chcete si vytvořit na Velikonoce pěknou a jednoduchou dekoraci? S pomocí našeho návodu ji budete mít v cuku letu hotovou.
shlédnuto: 2149x,
komentářů: 0

Velikonoční zápichy z filcu
Velikonoční zápichy z filcu
Chcete si vytvořit krásné barevné zápichy do jarních květin? S naším návodem Vám to půjde jedna radost a navíc se naučíte pracovat s filcem!
shlédnuto: 4280x,
komentářů: 1

Valentýnské přání - zkuste si embosování
Valentýnské přání - zkuste si embosování
Přemýšlíte o embosovací sadě a stále jste se nerozhodli? Mrkněte na náš návod na valentýnské přání a třeba vám pomůže v rozhodování! :)
shlédnuto: 4856x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.